About

Flettede julehjerter med skabeloner. Nye flettede hjerter i december.

12 meninger om “About”

 1. Hej
  Jeg er i gang med at prøve at designe et julehjerte med øen Askø på til min morfar. Men jeg kan ikke finde ud af at knække koden til hvordan man gør. Nogle tips?

 2. Helt fantastiske julehjerter! Men jeg er helt nybegynder, og aner ikke hvordan jeg skal gøre. Er der et sted, hvor jeg kan finde en vejledning? På forhånd tak! – og glædelig jul 🙂

 3. Tusinde tak for en fantastisk og skøn hjemmeside! Jeg og resten af familien nyder hvert år dine mange fantastiske motiver og i takt med fletteriet, bliver juletræet også flottere år for år.
  Jeg har flere gange flettet et hjerte til en speciel lejlighed og der er jo rigeligt af motiver at vælge imellem allerede, men skønt at der fortsat kommer flere!

  Mvh
  Maria

 4. Hej. Tak for en fin side med rigtig gode og sjove skabeloner. Mon en Golden Retriever kunne blive et motiv i 2018? Mvh Mette

  1. Jeg arbejder på at lave et julehjerte med en hund. Men jeg ved ikke om man vil kunne se om det er en Golden retriever eller ej.

 5. Hej

  Jeg har haft stor fornøjelse af dine hjerter. Det har musene også :-/.
  Jeg har en kort ønskeliste til et par hjerter.

  Jeg har et par venner i hver sin fodboldlejr – Brøndby og FCK :-). Kunne godt tænke mig at lave et hjerte til dem hver med logoet.

  Jeg har prøvet at eksperimenterer, men jeg har hverken evner eller tålmodighed til at nørde med en skabelon.

  Jeg håber, du laver julehjerter igen iår.

  Med venlig hilsen
  Lillian

 6. Jeg er simpelthen SÅ glad for, at jeg har fundet din fantastiske hjemmeside! Jeg skal i gang med at lave ‘nørdede’ hjerter til min familie, der elsker Star Wars og Ringenes Herrre. Jeg ville elske et hjerte med enten Darth Vader eller Stormtroopers måske? Ellers er dem du har allerede så gode!

 7. jeg har lavet en del af dine hjerter,for de er ret søde, jeg er ikke så god til at lave skabeloner selv,håber du en dag give dig ud i disney,for jeg kunne godt tænke mig at flette snehvide og nogle af de andre fra den verden, lige nu holde jeg pause,men er glad for at du udgiver nye for der er nogle jeg gerne vil lave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *